weer thuis
Door: OomkesX3
Blijf op de hoogte en volg Egbert, Margriet en Joke
02 December 2011 | Nederland, Deventer
Na een voorspoedige vlucht zijn wij gisteren om 5.25 uur geland. Om 8.00 uur hebben Karin, Noah, Luke, Imre en Folkert ons van het station in Apeldoorn opgehaald en naar het huis van mama en papa gebracht. Daar zijn wij overdag ook gebleven.
's Middags hebben mama en ik Noah en Imre uit school gehaald die bij opa en oma zijn gebleven. 's Avonds kwam de rest van de familie (behalve Kelly die in Leeuwarden was) en hebben we heerlijk van de erwtensoep van Margrieta en hutspot van Karin gegeten. Heerlijk zo'n Hollandse maaltijd na zoveel rijst en wat fijn iedereen weer te zien.
Vannacht hebben we heerlijk in ons eigen bed geslapen en vandaag lekker aangerommeld, was gedaan en nu dus maar eens het blog bijgewerkt en zal zo ook mijn foto's op de computer zetten en een selectie bij het blog, zodat jullie die ook kunnen zien.
Wij gaan nog genieten van het weekend waarna het maandag weer werken en studeren zal worden. Heb drie lessen gemist van de huidige periode, dus nog wat inhaalwerk te doen.
We kijken terug op een heel bijzondere reis. Zeker Tibet heeft veel indruk op mij gemaakt, maar ook het olifantenwassen in Chitwan was bijzonder om mee te maken. Chitwan was een heerlijk plek om te zijn en ook het warme weer in Nepal was fijn om mee af te sluiten. Dan is het hier maar weer koud en donker. Maar daar zullen we ook wel weer aan wennen.
Voor de laatste keer een lieve groet van ons drieën en hopelijk gaat het jullie ook goed.
Egbert, Margriet en Joke
05 December 2011 - 11:16
Kelly:
Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben en weer veilig thuis zijn! De foto's zijn ook heel mooi!!
Liefs